Theater in het museum

Regelmatig hebben we iets speciaals in het museum: theater. Tijdens deze familievoorstellingen leer je meer over het leven aan boord, bijzondere gebeurtenissen of het werk van Wervianen.

Over Kennis door Theater

‘Met behulp van theatrale middelen tot nieuwe inzichten komen’.  Kennis door Theater laat door middel van hun voorstellingen onderwerpen en objecten tot leven komen. Speciaal voor het Marinemuseum hebben ze drie voorstelling ontwikkeld.
Lees hier meer over Kennis door Theater >>

Eiland ontsnapt

Beleef het spannende verhaal van de ontsnapping van de Abraham Crijnssen. In de Tweede Wereldoorlog is dit schip gestationeerd in Soerabaja en moet zien te ontsnappen aan de Japanners. Gaat het ze lukken? Beleef het tijdens de voorstelling ‘Een eiland ontsnapt’.

Geheime dieptes

In de voorstelling ‘Geheime dieptes’ neemt Kennis door Theater je mee naar de tijd van de Koude Oorlog. Matroos Bakker stapt voor het eerst aan boord van onderzeeboot Tonijn. Hoe is het leven aan boord en wat doe je wanneer een oefening ineens geen oefening meer is? De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar.

Speeldata:

Geheime dieptes:

  • 22 oktober
  • 23 oktober

De voorstellingen starten om 12:30, 13:30 en om 14:30 uur.