Voor groepen

Op aanvraag organiseren we rondleidingen in diverse talen in het Marinemuseum. Aan boord van de museumschepen worden in principe geen rondleidingen gegeven. Met vragen over de museumschepen kun je terecht bij de suppoosten. Let op: reserveer ruim van tevoren, maar minimaal 72 uur van tevoren, je bezoek.

Boek je groepsbezoek

Tarieven

Een rondleiding kost € 40 per groep met maximaal 20 personen. Dit is exclusief de entree voor het museum. De rondleiding duurt 1 tot 1,5 uur.

Voor groepen vanaf 10 personen geldt een aangepaste entreeprijs:

  • Volwassenen: € 11,50 p.p.
  • Kinderen: € 7,00 p.p.

Let op het groepstarief is alleen geldig op reservering.

Reserveer hier

Let op: het museum is niet geheel geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. De gebouwen zijn rolstoeltoegankelijk maar de schepen zijn minder geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn en niet rolstoeltoegankelijk.

Cold Storm

Speciaal voor groepen en schoolklassen hebben we onze nieuwste experience Cold Storm! Stap aan boord van Hr.Ms. De Ruyter tijdens een NAVO oefening. Breng het konvooi snel en veilig naar de haven van Den Helder. Lukt het om goed op koers te blijven. Houd jij en je team het hoofd koel wanneer een oefening ineens geen oefening meer is?

Meer informatie