Voor groepen

Op aanvraag kun je een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen in het Marinemuseum. Dit is in verschillende talen mogelijk. Aan boord van de museumschepen worden in principe geen rondleidingen gegeven. Met al je vragen over de museumschepen kun je terecht bij de suppoosten.

 

Tarief groepen & rondleidingen

De kosten zijn € 40,- per groep (maximaal 20 personen). Dit is exclusief de entree voor het museum. De rondleiding duurt 1 tot 1,5 uur.

Voor groepen vanaf 10 personen geldt een aangepaste entreeprijs:

  • Volwassenen: € 10,50 p.p.
  • Kinderen: € 6,00 p.p.

Let op: het museum is niet geheel geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. De gebouwen zijn geschikt en ook rolstoeltoegankelijk. De schepen zijn minder geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn, de schepen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Rondleiding boeken

Voor onderwijs

Samen met een museumdocent komen leerlingen/studenten op interactieve wijze meer te weten over thema’s als techniek of over periodes zoals WO II.

De kosten zijn €20 per klas (maximaal 30 leerlingen/studenten). Dit is exclusief de entree voor het museum. Alle mogelijkheden voor het onderwijs lees je hier.

Cold Storm

Speciaal voor groepen en schoolklassen hebben we onze nieuwste experience Cold Storm! Stap aan boord van Hr.Ms. De Ruyter tijdens een NAVO oefening. Breng het konvooi snel en veilig naar de haven van Den Helder. Lukt het om goed op koers te blijven. Houd jij en je team het hoofd koel wanneer een oefening ineens geen oefening meer is?

Lees hier meer >>