Lees voor

Een bedrijfsuitje of een familiedag in de planning? Wij hebben diverse mogelijkheden voor het ontvangen en rondleiden van groepen!

Wie is de Rus?

We nemen een sprong terug in de tijd. Het is 1983: de tijd van de koude oorlog…

Er heersen grote spanningen tussen het Kapitalistische Westen en het Communistische Oosten. Ook in het Kremlin heerst een machtsstrijd. Wie wordt de opvolger van de zieke secretaris-generaal Andropov? Wordt het de veelbelovende Gorbatsjov die graag een einde maakt aan de geldverslindende wapenwedloop? Of wint de driftige admiraal Pavlov die de reflex heeft om voor elke nieuwe NAVO raket meteen een nieuwe Sovjet raket te plaatsen?

Den Helder wordt bezet, aan jullie de taak om admiraal Pavlov ervan te weerhouden het geheim van de Tonijn te ontdekken, de missie te voltooien én de Rus in jouw team te ontmaskeren! Dit is het decor van dit spannende Wie is de Rus? spel!

Gewapend met een iPad gaan jullie in teams op pad in en rondom het Marinemuseum. Door het voltooien van verschillende foto-, video- en zoekopdrachten, kun je Pavlov vóór zijn en het geheim van de Tonijn als eerste ontdekken.

De game is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. 'Wie is de Rus' bieden we aan in samenwerking met HelderEvents.

Meer informatie
Rondleidingen in het Marinmuseum Den Helder

Rondleiding

Op aanvraag kun je een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen in het Marinemuseum. Dit is in verschillende talen mogelijk. Aan boord van de museumschepen worden in principe geen rondleidingen gegeven. Met al je vragen over de museumschepen kun je terecht bij de suppoosten.

Let op: het museum is niet geheel geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. De gebouwen zijn geschikt en ook rolstoeltoegankelijk. De schepen zijn minder geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn, de schepen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Lees voor het boeken van een rondleiding onze algemene informatie goed door.

De kosten zijn € 40,- per groep (maximaal 20 personen). Dit is exclusief de entree voor het museum. De rondleiding duurt 1 tot 1,5 uur.

Vraag een rondleiding aan