Voor groepen

Op aanvraag kun je een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen in het Marinemuseum. Dit is in verschillende talen mogelijk. Aan boord van de museumschepen worden in principe geen rondleidingen gegeven. Met al je vragen over de museumschepen kun je terecht bij de suppoosten.

 

Tarief groepen & rondleidingen

De kosten zijn € 40,- per groep (maximaal 20 personen). Dit is exclusief de entree voor het museum. De rondleiding duurt 1 tot 1,5 uur.

Voor groepen vanaf 10 personen geldt een aangepaste entreeprijs:

  • Volwassenen: € 8,50 p.p.
  • Kinderen: € 5,00 p.p.

Let op: het museum is niet geheel geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn. De gebouwen zijn geschikt en ook rolstoeltoegankelijk. De schepen zijn minder geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn, de schepen zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Lees voor het boeken van een rondleiding onze algemene informatie goed door.

Rondleiding boeken

Voor onderwijs

Samen met een museumdocent komen leerlingen/studenten op interactieve wijze meer te weten over thema’s als techniek of over periodes zoals WO II. Bij de speurtochten Missie Marinemuseum en Werfcourant is een museumdocent verplicht, deze begeleidt de leerlingen bij de opdrachten.

De kosten zijn €20 per klas (maximaal 30 leerlingen/studenten). Dit is exclusief de entree voor het museum. Alle mogelijkheden voor het onderwijs lees je hier.