Lees voor

Dagelijks in de herfstvakantie

Gluren in de Sloepenloods

Deze herfstvakantie openen we de deuren van onze Sloepenloods. De loods is in 1833 gebouwd als overkapping voor gaffelkanonneerboten is heeft in het verleden diverse functies gehad. Normaal is de Sloepenloods niet toegankelijk voor publiek, maar deze vakantie wel! Iedere dag in de herfstvakantie kun je mee met een spannende zoektocht door de loods. De zoektochten starten om 13.00, 14.00, en om 15.00 uur. Per groep kunnen er maximaal 15 personen mee. Kosten zijn € 1,50 per persoon (bovenop de entreeprijs). Kaartjes zijn te koop aan onze kassa's.

Let op: In de Sloepenloods mogen geen foto's worden gemaakt!

Geopend van 13.00 uur tot 13.30 uur
Geopend van 14.00 uur tot 14.30 uur
Geopend van 15.00 uur tot 15.30 uur

Kom in de herfstvakantie kleuren in het museum!

Doe mee en win!

Doe in de herfstvakantie mee aan onze kleurwedstrijd! Aan boord van museumschip Zr.Ms. Schorpioen liggen kleurplaten van onze schepen en potloden klaar. Lever aan het einde van de dag de kleurplaat in of stuur voor 31 oktober deze per post naar: Hoofdgracht 3, 1781AA Den Helder

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en de bekroonde tekeningen worden geplaatst op onze Facebookpagina!

Geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Stuur je sluban boot foto naar het Marinemuseum in Den Helder

Kom in de herfstvakantie bouwen!

Bouw een gaaf schip van Sluban

Maak van Sluban je eigen schip en maak kans op een Sluban pakket t.w.v. € 39,95! Aan boord van mijnenveger Abraham Crijnssen kun je in de herfstvakantie lekker bouwen met Sluban. Maak een foto van je creatie en stuur deze naar: info@marinemuseum.nl of naar onze Facebookpagina.

Geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Dagelijks

Speel in de herfstvakantie het 'Geheim van de Tonijn'

We hebben een uitdagende taak voor jullie: ontdek het geheim van de Tonijn en beveilig dit tegen hackers. Spionnen zijn actief bezig om het geheim van de tonijn te hacken. Dit mag natuurlijk niet gebeuren! Jullie gaan er voor zorgen dat alle informatie weer juist in de app staat en het geheim weer veilig is.

Lees meer
Marinmuseum Museumtheater Den Helder

Zondag 27 oktober

Kennis door Theater - Wervianen

De theatrale rondleiding ‘Wervianen’ neemt u mee op een ontdekkingsreis door de expositie ‘Schip en Werf’. Wervianen vertellen u alles over hun werkzame bestaan. Arbeidsomstandigheden, hiërarchische verhoudingen, werftaal, maar ook de technische ontwikkelingen in de 19e eeuw komen op speelse manier aan bod.

Geopend van 13.00 uur tot 13.30 uur
Geopend van 14.00 uur tot 14.30 uur
Geopend van 15.00 uur tot 15.30 uur