Theater in het museum

In de voorstelling ‘Geheime dieptes’ neemt Kennis door Theater je mee naar de tijd van de Koude Oorlog. Matroos Bertus stapt voor het eerst aan boord van onderzeeboot Tonijn. Hoe is het leven aan boord en wat doe je wanneer een oefening ineens geen oefening meer is?

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. De voorstellingen starten om 12.30, 13.30 en om 14.30 uur.

Speeldata augustus:  29

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag:

10.00 tot 17.00 uur

Tickets kopen

Ontdek het marinemuseum

Plan alvast je dagje uit naar het Marinemuseum, het ideale uitje voor het hele gezin!
Let op: vooraf reserveren is nog verplicht!

Vanaf 15 juli: QR kidstour

Sepp is 10 jaar en woont in Den Helder. Zijn moeder werkt bij het Marinemuseum, daarom kent hij deze plek op zijn duimpje. Zoek in het museum naar de QR codes, scan ze met de telefoon van je ouders en bekijk de favorieten van Sepp. Zo ontdek je de favoriete museumstukken van Sepp, tips voor leuke doe-dingen en een geheim verhaal over de overgroot-opa van Sepp die bij de marine zat! Er zijn in totaal 8 QR codes in het museum te vinden.

De tour is van 15 juli te doen, is gratis en start in het ‘Hoofgebouw’ van het museum!

kom het museum inspecteren

Bezoek, onderzoek en beoordeel het Marinemuseum als echte museuminspecteur! Meld je aan bij museumkids.nl of download de app in de appstore. Aanmelden als Museuminspecteur kan hier: Inspecteur worden

Te doen in de omgeving

Wil je Den Helder ontdekken? Er zijn prachtige stranden, maar ook verschillende natuurgebieden die de moeite waard zijn om te bewonderen. Liever iets actiefs? Ga dan klimmen in de Klimvallei!
Bekijk dan hier wat er nog meer te doen is.