Combikaart

Den Helder is omgeven door het water. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Den Helder twee musea heeft waarin de zee centraal staat: het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers en het Marinemuseum.

Beide prachtige musea met een eigen verhaal. Wil je beide musea bezoeken? Met de combikaart is dat mogelijk tegen een gereduceerd tarief.

Prijzen:

  • € 15,- voor volwassenen
  • € 10,- voor kinderen van 4 t/m 17 jaar

De kaart is langere tijd geldig. Je kunt dus op verschillende dagen de musea bezoeken. Zo beleef je de Koninklijke Marine én het Nederlandse reddingwezen van dichtbij.

Combikaart tijdens Corona
De combikaarten worden momenteel verkocht aan de kassa’s van beide musea. Kies bij het reserveren van een datum en tijdslot de optie ‘betalen in het museum’. De Combikaart kan dan betaald worden in het museum. Reserveer een tijdslot bij het Reddingmuseum via de website www.reddingmuseum.nl en selecteer de optie “Combikaart Marinemuseum Volwassene” en/of “Combikaart Marinemuseum Kind”.
Door de huidige Corona maatregelen mogen beide musea nog steeds maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnen laten. Bij het Reddingmuseum is reserveren niet verplicht, bij het Marinemuseum wel.