Dagelijks geopend

van 10.00 tot 17.00 uur

Reserveer je bezoek

Tijdens de officiële schoolvakanties van alle regio’s zijn wij ook op maandag geopend. Alle officiële schoolvakanties zijn hier te vinden: www.rijksoverheid.nl

Het museum is gesloten op Koningsdag (27 april), Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Goed om te weten

Onze topattractie onderzeeboot Tonijn, de Geschutmakerij en het ‘Torentje’ met de historische collectie zijn dagelijks geopend. Ook onze Museumschepen Abraham Crijnssen en Schorpioen zijn geopend. Brugdeel De Ruyter en ons restaurant zijn vooralsnog gesloten.

Vanaf maandag 14 september is er verkeershinder op de N250, er zal een omleidingsroute zijn. Houd rekening met extra reistijd wanneer je met de auto naar het museum komt. Lees hier meer informatie.

Let op: de start van de verplichte route is in het ‘Hoofdgebouw’. Dit is ons gebouw naast onderzeeboot Tonijn. Adres: Hoofdgracht 3, 1781 AA Den Helder.

Entreeprijzen

  • Volwassenen: € 10,50
  • Kinderen t/m 3 jaar: Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 6,50
  • CJP Cultuurkaart/Studenten: € 8,50

I.v.m. de Corona maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om een rondleiding te boeken. Al onze bezoekers dienen van te voren te reserveren.

Gratis toegang

Op vertoon van deze kaarten/passen is het museum gratis te bezoeken: Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-kaart, Defensiepas, Veteranenpas, Postactievenpas, MOD-kaart, ICOM kaart, Vriend van het Marinemuseum.
Let op: al onze bezoekers dienen vooraf te reserveren, ook wanneer je in het bezit bent van één van bovenstaande kaarten/passen.

Route

Hoofdgracht  3
1781 AA Den Helder