Meivakantie

In de meivakantie is er weer veel te beleven in het Marinemuseum. Kom bouwen in het Kinderatelier, bekijk de theatervoorstelling Geheime Dieptes of speel Cold Storm.

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tickets met korting

Koop nu online je tickets met korting.

Op Koningsdag (27 april) gesloten.

Word museuminspecteur!

Kom je in de vakantie naar het museum? Meld je dan snel aan als Museuminspecteur! Met je inspectie maak je ook nog eens kans op toffe prijzen.

Aanmelden

Theatervoorstelling

Geheime dieptes

Kom kijken naar de voorstelling Geheime Dieptes. In deze spannende voorstelling volg je matroos Bakker die als kok gaat werken aan boord van een onderzeeboot.

Data: Zondag 23 en 30 april, maandag 1 mei
Tijden: 12:30, 13:30 en 14:30 uur

Kom bouwen in het Kinderatelier

In het kinderatelier kun je deze vakantie een boot bouwen. Hou jij van een wedstrijdje? Probeer dan het marineschip Zr.Ms. Rotterdam van LEGO te bouwen in recordtijd. Of bouw van LEGO je eigen fantasieschip. Ook kun je met de hele familie een houten model van de onderzeeboot

Data: 25, 26 april en 2,3,4 mei
Tijden: 11:30-16:00 uur
Locatie: Geschutmakerij

Expierence

Cold Storm

Midden jaren tachtig, Atlantische Oceaan. Met het fregat De Ruyter verdedig je een konvooi, op weg naar Den Helder. En dan verschijnen er raketten op het radarscherm… Houd jij je hoofd koel? Beleef de Koude Oorlog op z’n heetst in de COLD STORM-experience. Neem de bemanning op de brug van het schip De Ruyter over en werk samen om het konvooi te beschermen. Hoe jij als roerganger het schip op koers of weet jij als radar operator vriendelijke en vijandige doelen te onderscheiden?

Het spel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
Data: zaterdag 22 en 29 april

Lees meer