kidsproof

Museumkids

Het Marinemuseum mag zich dit jaar weer Kidsproof noemen! Het Marinemuseum heeft dit jaar een 8,8 gekregen. Eén van de inspecteurs geeft als beoordeling: “Je kunt hier heel veel leuke dingen doen, je mag bijna overal aankomen en je leert heel veel.” Zoals vaker valt vooral onderzeeboot Tonijn in de smaak bij de jonge inspecteurs.

Over Museumkids

Museumkids is een online platform van de Museumvereniging waar kinderen op speelse wijze in aanraking komen met de musea in Nederland. Het primaire doel is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline. Alle musea in Nederland hebben op Museumkids een profielpagina met ruimte voor actuele tentoonstellingen. Bezoekers van Museumkids kunnen via de inspecties van de Museuminspecteurs ook zien wat kinderen van een museum vonden.

Doe mee

Word Museuminspecteur

Wil jij ook het Marinemuseum inspecteren als echte museuminspecteur? Alle kinderen tot en met 12 jaar die het museum bezoeken kunnen meedoen. Maak vooraf, samen met je ouders, een account aan op museum.nl. In het museum geef je ons tijdens je bezoek cijfers. Zijn er leuke activiteiten te doen? Is alles goed te zien voor kinderen? Wij horen het graag!

Aanmelden