Vlindertuin Vlindorado

De kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud ontdek je in Vlindertuin Vlindorado. Laat je verrassen door de prachtige vlinders in allerlei soorten en maten die rondfladderen tussen exotische bloemen en planten. Naast de vlindertuin is er ook een 15-holes minigolfbaan met kunstgrasbanen tot wel 15 meter lang. Je waant je bij het bespelen van deze baan op een echt golfterrein die aangelegd is in een overdekte tropische tuin. Twee leuke uitjes voor jong en oud, of het nu mooi of slecht weer is.

Ga voor meer informatie naar: www.vlindorado.nl

vlindertuin vlindorado
Ontdek de mooiste tulpen bij het Land van Fluwel

Land van Fluwel

‘Kom maar op als je durft!’
Land van Fluwel is het avonturenparadijs voor jong en oud, voor levensgenieters en avonturiers aan de Noordhollandse kust. Laat je betoveren in de Dutch Tulip Experience, trek de stoute schoenen uit op het BloteVoetenPad en ga los in het Avonturenspeelparadijs.

Speel, priek, prut en verleg grenzen terwijl je ondertussen geniet van heerlijkheden op het heerlijke zonneterras in de paradijselijke tuin.

Ga voor meer informatie naar: www.landvanfluwel.nl

  • Uitje naar de kust

    Verken de kust

  • Unieke vaartochten

  • Eropuit in Noord-Holland

    Beleef de natuur

Zee aquarium Bergen aan Zee

Duik in de onderwaterwereld van het Zee aquarium in Bergen aan Zee! Je ontdekt meer over de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen vanuit alle delen van de wereld. Ontmoet de zeehonden Selma en Tjark, bekijk het skelet van een echte potvis en bewonder de piranha’s.

Ga voor meer informatie en tickets naar de website van het Zee Aquarium.

Museum BroekerVeiling

Kom op bezoek bij Museum BroekerVeiling, de oudste en nog enige doorvaarveiling ter wereld. Bekijk onze prachtige expositie over Leven op het Land, maak een rondvaart door het Rijk der Duizend eilanden en neem plaats in onze afmijnzaal uit 1912 voor een demonstratieveiling. Zelf het water verkennen? Huur een elektrische fluisterboot of kano via www.zelfvaren.nl

Dierenpark Blanckendaell

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs papegaaien, flamingo’s, lama’s, kamelen en kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke prairiehonden, otters en stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.
Ga voor info en tickets naar: www.blanckendaellpark.nl