Ontdek het Marinemuseum

Breng je stem uit!

Ook nu is het Marinemuseum in Den Helder weer genomineerd voor de award ‘Leukste uitje van Noord-Holland’ van de ANWB. Dit jaar wonnen we de bronzen award, help je ons aan een plek in de top 3? Onder de stemmers met een afgeronde deelname wordt 5 keer een dagje uit verloot door de ANWB na afloop van de verkiezing.

Jaarlijks organiseert de ANWB de verkiezing ‘Leukste uitje van Noord-Holland. Zij roepen om bezoekers en leden van de ANWB op om te stemmen op hun favoriete uitje. De uitjes worden beoordeeld op diverse criteria zoals klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, sfeer en aanbod.

Stemmen!

2023

Uitslag verkiezing

Landgoed Hoenderdaell is verkozen tot ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2023’. De zilveren award is gewonnen door Maritiem-en Juttersmuseum Flora. Het Marinemuseum heeft de bronzen award mee naar huis mogen nemen!

Breng nu je stem uit

Afgelopen jaar zijn er maar liefst 96.000 stemmen zijn uitgebracht op de genomineerde uitjes, zowel op landelijk niveau als per provincie. ANWB-leden en bezoekers van de uitjes hebben tijdens de verkiezing gestemd op het uitje dat zij het meest waarderen. De uitjes zijn beoordeeld op aanbod, faciliteiten, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.