Geheime Dieptes

In de voorstelling ‘Geheime dieptes’ neemt Kennis door Theater je mee naar de tijd van de Koude Oorlog. Matroos Bertus stapt voor het eerst aan boord van onderzeeboot Tonijn. Hoe is het leven aan boord en wat doe je wanneer een oefening ineens geen oefening meer is?

Geheime Dieptes is te zien op alle zondagen in de herfstvakantie. De voorstellingen starten om 12.30, 13.30 en om 14.30 uur.

QR Tour

Zoek in het museum naar de QR codes en krijg via je mobiele telefoon tips van Sepp. Hij is 11 jaar en kent het museum op zijn duimpje. Hij laat je de leukste dingen voor kinderen in het Marinemuseum zien.

Marine Roadshow

Beleef de marine op zaterdag 23 en zondag 24 oktober. De Marine Roadshow staat dan op onze parkeerplaats. Voel je even een echte militair en klim in de metershoge klimtoren of bekijk een marineschip van binnen met een VR bril. Denk je aan een eigen carrière bij Defensie? De mensen van de marine staan dit weekend voor je klaar met meer informatie en antwoorden op al je vragen.

Openingstijden:

Het museum is in de herfstvakantie dagelijks geopend van:
10.00 tot 17.00 uur

Reserveer tickets

Coronamaatregelen

  • Ga niet van huis bij gezondheidsklachten.
  • Wij adviseren om 1,5 meter afstand van mensen buiten je eigen huishouden/gezelschap.
  • Was regelmatig je handen.
  • Ons restaurant is vooralsnog gesloten.
  • Het coronatoegangsbewijs niet nodig.

Meet & Greet

Heb je altijd al een echte militair willen ontmoeten? Dat kan op de woensdagen in het Marinemuseum! Stel de mensen van de marine al je brandende vragen en leer meer over het werk bij onze zeemacht. Misschien mag je zelfs met de militair op de foto!

De Meet & Greet is op 20 en op 27 oktober