Lees voor

Het Marinemuseum in Den Helder is het ideale uitje voor het hele gezin. Dwaal door de geschiedenis van de Nederlandse Marine en klim aan boord van een echte onderzeeboot! Het museum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er ook nog verschillende activiteiten in het museum.

Koop nu alvast je entreetickets!

Een dagje museum in de planning? Koop dan nu alvast online je entreetickets en krijg 20% korting! Gebruik hiervoor actiecode: zomer19

De korting is geldig op online tickets voor volwassenen en kinderen (4 t/m 12 jaar) en kan gebruikt worden tot en met 30 september 2019.

Koop hier tickets

Helders Next Top Matroos

Stoere training voor kleine matrozen

Dagelijks leer je in het museum alles wat je moet weten om een goede matroos te zijn! Daar hoort natuurlijk ook een goede fysieke training bij. Met 'Helders Next Top Matroos' krijgen kinderen een stoere training, uiteraard onder begeleiding van onze instructeurs.

Dagelijks om 11.30 en om 12.30 uur bij brugdeel de Ruyter

Bekijk de agenda voor alle activiteiten en tijden

Theater

Stoere training voor kleine matrozen

Kennis door Theater speelt deze zomer de voorstelling 'Geheime Dieptes'. Voor de Sloepenloods, vlakbij onderzeeboot Tonijn nemen ze ons mee naar de tijd van de Koude Oorlog. Matroos Bertus is door de strenge selectie van de onderzeedienst gekomen en stapt aan boord van de Tonijn voor zijn eerste missie. Is hij echt geschikt voor een leven onder water? Kom kijken en beleef het mee!

Iedere maandag, woensdag en zondag 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
De voorstelling is te zien voor de Sloepenloods, bij slecht weer in de Sloepenloods.

Bekijk alle activiteiten en tijden in de agenda