Lees voor

We nemen een sprong terug in de tijd. Het is 1983: de tijd van de koude oorlog…

Perfect voor een bedrijfsuitje!

Speel met je bedrijf/team/vrienden/familie onze nieuwe iPad game 'Wie is de Rus?'. We nemen jullie mee naar 1983: De tijd van de Koude Oorlog. Den Helder is bezet en aan jullie de taak om admiraal Pavlov ervan te weerhouden het geheim van onderzeeboot Tonijn te ontdekken. Door het voltooien van verschillende opdrachten kun je Pavlov voor zijn en als eerste het geheim van de Tonijn ontdekken. Maar... In elk team is een Rus aanwezig, die werkt uit de naam van Pavlov. De Rus zal er alles aan doen om jullie te saboteren. Wie kun je vertrouwen en wie gedraagt zich verdacht?

Programma

'Wie is de Rus?' bieden we aan in samenwerking met HelderEvents en is te boeken voor groepen vanaf 20 personen. De kosten zijn vanaf € 33,50 p.p. (excl. BTW) dit is inclusief:

  • Entree Marinemuseum
  • Gebruik van de iPads
  • Prijs voor het winnende team
  • Professionele begeleiding

Duur van de game is ongeveer 2,5 uur. Er is ook een mogelijkheid om de game uit te breiden met een mooie route door Den Helder. Denk aan stops bij Fort Kijkduin, Fort Erfprins en Fort Dirks Admiraal. Er zijn ook mogelijkheden om een lunch, borrel of diner bij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Nu reserveren!