Lees voor

Het Marinemuseum in Den Helder is gevestigd op Willemsoord. Naast het Marinemuseum zijn er diverse restaurants en uitgaansgelegenheden gevestigd op Willemsoord. Ideaal voor een dagje uit in Den Helder!

Adres & Route - Marinmuseum Den Helder

Adres

Hoofdgracht 3, 1781 AA Den Helder

Wij zijn te bereiken op: 0223-657534

Koop hier online tickets

Route

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Den Helder Centraal loop je binnen een kwartier naar het Marinemuseum. Of je stapt bij het treinstation in Den Helder in buslijn 33 richting de veerhaven. Stap uit bij halte 'Marinemuseum', recht tegenover het museum.

Plan zelf je reis naar het Marinemuseum via 9292 of bel de Inlichtingen Openbaar Vervoer: +31 (0) 9009292.

Vanaf Texel

Vanaf de Teso veerhaven is het 10 minuutjes lopen naar het Marinemuseum in Den Helder. Loop via het Nieuwediep naar de Hoofdgracht. Het museum bevindt zich aan de linkerkant.

Eigen vervoer

Bezoek je het museum met eigen vervoer, dan kun je Den Helder bereiken via de provinciale wegen N 9 (vanaf de A9/Alkmaar), of de N 99 (vanaf de A7/Den Oever). Volg in Den Helder de borden Veerboot Texel en Marinemuseum.

Het museum beschikt over gratis parkeerruimte, ook voor bussen.

Werkzaamheden
Van 17 september t/m 30 september zijn er werkzaamheden aan de Hoofdgracht. Hierdoor is het museum niet via deze weg toegankelijk. Ga via de Weststraat over de toegangsbrug naar Willemsoord. Het museum bevindt zich aan de linkerkant.

Vragen?

Neem dan contact met ons op!

Contact