Lees voor

Onderzeeboot Tonijn is dit weekend 25 jaar onderdeel van het museum! Dit moet natuurlijk gevierd worden! Het hele weekend zijn er activiteiten voor het hele gezin rondom de Tonijn.

Ontdek de Tonijn!

Hr.Ms.Tonijn viert dit weekend het zilveren jubileum. Een bezoekje aan de onderzeeboot mag dan ook niet ontbreken. De Tonijn is nog geheel in originele staat, de periscoop werkt nog! Klim door het luik naar binnen, spreek oud-opvarenden en ontdek zelf hoe moeilijk het is om in je bed te klimmen....

Lees meer over de Tonijn

Geheime Dieptes

In de theatervoostelling 'Geheime Dieptes' nemen we je mee naar de Koude Oorlog. Matroos Bertus is door de keuring gekomen en staat klaar voor zijn eerste weken onder water. 

De voorstelling is zaterdag en zondag te zien om 13.00, 14.00 en om 15.00 uur.

Activiteiten 6 & 7 juli

Altijd al willen weten of je geschikt bent voor een leven onder water? Aspirant bemanningsleden worden altijd uitvoerig getest. Doe zelf de fysieke en psychologische test en ontdek of je het in je hebt. Uiteraard is er ook een ‘blauwe hap’ om te proeven en kun je je eigen naambord maken!

Bekijk hier het programma per dag

Kosten & Tickets

De kosten zijn € 2,- per persoon voor museumbezoekers (excl. entree). Je mag dan meedoen aan alle activiteiten op 6 of 7 juli. Kaartjes zijn te koop bij onze kassa's.

  • Psychologische test
  • Fysieke test
  • Naambord maken
  • Theatervoorstelling
  • Diverse lezingen in onze filmzaal
Bekijk hier onze openingstijden