Lees voor

Bereikbaarheid

Adres & Contact

Hoofdgracht 3, 1781 AA in Den Helder.
Telefoonnummer: 0223-657534 | E-mailadres: info@marinemuseum.nl

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Den Helder Centraal loop je binnen een kwartier naar het Marinemuseum. Of je stapt bij het treinstation in Den Helder in buslijn 33 richting de veerhaven. Stap uit bij halte 'Marinemuseum'.

Vanaf Texel

Vanaf de Teso veerhaven is het 10 minuutjes lopen naar het Marinemuseum in Den Helder. Loop via het Nieuwediep naar de Hoofdgracht.

Eigen vervoer

Bezoek je het museum met eigen vervoer, dan kun je Den Helder bereiken via de provinciale wegen N 9 (vanaf de A9/Alkmaar), of de N 99 (vanaf de A7/Den Oever). Volg in Den Helder de borden Veerboot Texel en Marinemuseum.

Het museum beschikt over gratis parkeerruimte, ook voor bussen.

Ontdek meer over het museum
Collecties van het Marinemuseum in Den Helder

Contact met afdeling collectie

Ieder jaar weten tientallen mensen het Marinemuseum te vinden om objecten of foto’s die zijn gerelateerd aan de Nederlandse marine over te dragen. Heeft u dit soort zaken in huis en zoekt u er een nieuwe bestemming voor? Alvorens naar het museum te komen is het handig om eerst even contact op te nemen via de email collectie@marinemuseum.nl. Stuurt u alstublieft digitale foto’s van de stukken mee, dat maakt het voor ons makkelijker om een beeld te krijgen waar het om gaat. Eén van onze stafleden zal daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.