Brughuis De Ruyter bij het Marinemuseum in Den Helder

Vragen stellen

Staat het antwoord op uw vraag niet op de website, neem dan per mail contact op met het Marinemuseum.

Stel uw vragen over een bezoek, de collectie en de locatie. Uw vraag wordt intern doorgestuurd en zo snel mogelijk door de betreffende collega van een antwoord voorzien. 

Stel je vraag
Werfwerk is mensenwerk - Marinemuseum te Den Helder

Algemene informatie

Aansprakelijkheid

De bezoeker is aansprakelijk voor iedere beschadiging die hij of zij toebrengt aan Marinemuseum en de aanwezige collectie. Het betreden van het museum inclusief de museumschepen, geschiedt op eigen risico.

Bagage

Zowel in het Hoofdgebouw als in de Geschutmakerij zijn in de garderobe kluisjes aanwezig, voor uw jassen en tassen.

Cameratoezicht

In het museum is cameratoezicht. De beelden worden gedurende een bepaalde periode bewaard, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Eten en drinken

Eten en drinken is niet toegestaan in het museum. U kunt deze buiten nuttigen bij de picknicktafels of bankjes. Tevens hebben wij een koffiecorner in ons hoofdgebouw en heeft u de mogelijkheid om een drankje en/of een hapje te doen in de brasserie op ons schip de Schorpioen.

Entree

De bezoeker is te allen tijde verplicht desgevraagd het toegangsbewijs te tonen aan de medewerkers.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het museum. Uitzondering hierop zijn geleide- en hulphonden.

Houding

Andere bezoekers niet hinderen en geen geluidsoverlast veroorzaken. Het Marinemuseum behoudt zich het recht voor om bezoekers de toegang tot het museum te weigeren.

Kinderen

Kinderen jonger dan 12 jaar mogen het museum uitsluitend onder begeleiding van een volwassene bezoeken.

Restitutie

Het museum is niet verplicht tot restitutie van een niet-gebruikt toegangsbewijs  bij:  gedeeltelijke sluiting, overlast of ongemak door onderhoudswerkzaamheden of bij het verlies van het toegangsbewijs.

Toegankelijkheid

Ook mensen die slecht ter been zijn, kunnen het Marinemuseum bezoeken. Het museum is niet geheel rolstoeltoegankelijk; De schepen kunnen helaas niet bezocht worden, hierdoor geldt er een gereduceerd tarief. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Er zijn een beperkt aantal rolstoelen te leen, deze dient u wel vooraf te reserveren.